Aurinkolasit ajan tasalle

Vuoden ensimmäiset aurinkolasiuutuudet ovat saapuneet liikkeeseen ja valikoimaa täydennetään kevään ja kesän mittaan. Tervetuloa valitsemaan itsellesi tyylikkäät ja vastuulliset aurinkolasit keväthangille ja tulevan kesän rientoihin! Kaikki aurinkolasit ovat saatavilla omilla voimakkuuksilla ja eri värisillä linsseillä.

Laaja valikoima upeita Dick Mobyn aurinkolaseja on saapunut liikkeeseemme. Aurinkolaseja löytyy myös muilta brändeiltä ja valikoima laajentuu entisestään kesän lähestyessä. Kaikki aurinkolasit ovat saatavilla omilla voimakkuuksilla ja eri värisillä linsseillä.

Aurinkolasien ensisijainen tarkoitus on suojata silmiä häikäisyltä ja uv-säteilyltä. Kaikki laadukkaat aurinkolasilinssit suodattavat auringon uv-säteilyä, väristä tai tummuusasteesta riippumatta. Linssien väreillä on kuitenkin vaikutusta siihen, miltä maailma linssien läpi näyttää. Ennen kaikkea linssien väri on makuasia, mutta eri värisävyistä ja ominaisuuksista on hyötyä erilaisissa käyttötarkoituksissa.

Ruskean sävyiset linssit tuottavat lämpimän näkövaikutelman. Ne myös parantavat kontrastia vihreää ja sinistä taustaa vasten, esimerkiksi luonnossa tai sinistä taivasta vasten. Ruskeat linssit sopivat yleiskäytön lisäksi erityisesti autoiluun, vesille ja viheriöille.

Harmaan sävyiset linssit ovat neutraali vaihtoehto jokaiseen käyttötarkoitukseen. Harmaat linssit eivät juurikaan tuo lisää kontrastia, mutta pitävät toisaalta värit muuttumattomina ja luonnollisina. Harmaat linssit ovat hyvä valinta yleiskäyttöön.

Vihertävän harmaat linssit ovat eräänlainen yhdistelmä ruskeiden ja harmaiden linssien ominaisuuksia. Ne tuottavat neutraalimman värien toiston kuin ruskeat linssit, mutta parantavat kontrastia enemmän kuin harmaat linssit. Vihreät linssit sopivat jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Polarisoidut aurinkolasilinssit poistavat tehokkaasti esimerkiksi veden, hangen tai kostean tien pinnasta kiiltävää vaakasuuntaista auringonsäteilyä. Ne sopivat myös kaupunkikäyttöön, mutta erityisesti polarisoiduista linsseistä on hyötyä autoillessa tai kun liikut paljon hangilla tai vesillä. Polarisoidut linssit on saatavilla ruskealla, harmaalla ja vihreällä värisävyllä.

Omilla voimakkuuksilla saat linssit aurinkolaseihin noin viikossa. Pidämme liikkeen varastossa aurinkolasilinssejä yleisimmissä väreissä ja polarisoituina, joten ilman voimakkuuksia saat tuunattua mieleisesi aurinkolasit vaikka saman tien.

Poikkea tutustumaan aurinkolasivalikoimaan paikan päälle!


Kommentoi