Götti Dimension Next - lasten silmälasit

Götti on suunnitellut oman kehysmalliston seuraavalle sukupolvelle, lapsille. Dimension Next -malliston ajatuksena on tarjota lapsille vapaus valita mieluisat lasit laadukkaista vaihtoehdoista, jotta silmälasien käyttäminen olisi kivaa. Göttin laadukkaat lasten silmälasit löydät vain Kind Opticalista.

Suunnittelija Sven Göttin mukaan lasten silmälasien suunnittelussa on pitkälti kyse vastuusta ja lasten kunnioittamisesta. On tärkeää, että silmälasien valinta on lapsille positiivinen kokemus. Erityisen tärkeää se on silloin, kun kyse on lapsen ensimmäisistä silmälaseista ja koko tilanne on uusi ja jännittävä.

Ensimmäinen tärkeä asia on kehysten hyvä istuvuus ja käyttömukavuus, ja siksi kehysten on hyvä olla täysin mukautettavissa lasten kasvojen ja pään muotojen mukaan. Toinen tärkeä tekijä on mieleinen ulkonäkö, jotta lasien käyttäminen olisi lapsen mielestä kivaa ja jotta lapselle tulisi itsevarma olo lasien käyttämisestä.

DOMO

Dimension Next -malliston kehykset valmistetaan samalla tarkkuudella ja samoista laadukkaista materiaaleista kuin aikuistenkin silmälasit. Kehysten etuosa on 3D-tulostettua polyamidia, joka on erittäin kevyttä ja kestävää. Kehysten sangat on valmistettu levymäisestä ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat helposti säädettävissä. Säädettävät nenätyynyt mahdollistavat parhaan istuvuuden jokaiselle nenälle.

DUMU

Valikoimastamme löytyy kolme erilaista mallia: DIMI, DOMO ja DUMU. Jokainen kehysmalli on saatavilla kolmessa eri koossa, mikä mahdollistaa kehysten soveltuvuuden alle kouluikäisistä lapsista teini-ikäisiin asti. Suurimmat koot soveltuvat myös vanhemmille kapeakasvoisille nuorille, jopa aikuisille. Tukevat ja laadukkaat kehykset soveltuvat käytettäviksi kaikenlaisten linssien ja myös suurempien voimakkuuksien kanssa.

Kaikki kehykset ovat saatavilla 12 eri värissä. Lapsi voi itse valita hänelle mieluisimman värin useista vaihtoehdoista. Kehyksen etuosan värityksen lisäksi myös aisanpäiden ja nenätyynyjen väri on vapaasti valittavissa. Mahdollisia väriyhdistelmiä on siis valtava määrä. Kehysmallit ja koko- sekä värivaihtoehdot ovat nähtävillä liikkeessämme, jotta mieluisten kehysten valitseminen olisi mahdollisimman helppoa.

DIMI

Dimension Next -kehysten hinta on 270 €. Toiveiden mukaan valmistettavien kehysten toimitusaika on tyypillisesti noin kaksi viikkoa. Göttin lasten kehykset ovat saatavilla vain Kind Opticalista.

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan ainutlaatuisiin ja huippulaadukkaisiin lasten kehysmalleihin. Voit varata ajan kehyssovitukseen ja näöntutkimukseen täältä. Huomaathan, että optikko voi lain mukaan tehdä näöntutkimuksen 8 vuotta täyttäneille lapsille. Alle 8-vuotiaiden näön tutkimisesta vastaa aina silmätautien erikoislääkäri.

Pääset katsomaan kehysmallien kaikki värivaihtoehdot alla olevista linkeistä.

DIMI

DOMO

DUMU

Göttin kotisivut

Lue lisää Göttistä


Kommentoi