Kind Optical x We Jazz

Kind Opticalin valikoimasta löydät paitsi kiinnostavat ja laadukkaat silmälasit ja aurinkolasit, myös helsinkiläisen We Jazz Records -levy-yhtiön julkaisemat kiinnostavat ja laadukkaat jazzlevyt.

Halusimme tehdä liikettämme perustettaessa uusia oivalluksia ja välttää aivan tavanomaisimpia optikkoliikkeen ratkaisuja. Samalla halusimme tuoda esiin rakkauttamme musiikkiin ja jazziin. Siispä tuntui luontevalta lyödä hynttyyt yhteen helsinkiläisen We Jazzin kanssa.

We Jazz on helsinkiläinen, kulttuurin alalla monipuolisesti toimiva yritys, joka pyörittää omaa We Jazz Records -levy-yhtiötään, We Jazz Record Shop -levykauppaansa, järjestää tapahtumia, julkaisee We Jazz -lehteä sekä tekee viestintää ja tiedotusta pääasiassa kulttuurialalla toimiville asiakkaille. We Jazz on myös Helsingin laajamittaisin jazzfestivaali, joka levittäytyy jälleen ympäri pääkaupunkia 29.11.–5.12.2020 esitellen tämän hetken parasta jazzmusiikkia.

We Jazz Records julkaisee säännöllisesti uutta ja kiinnostavaa musiikkia. Julkaisut kattavat koko jazzmusiikin laajan tyylispektrin. We Jazzille levyttäneitä artisteja ovat muun muassa kotimaiseen ykkösketjuun lukeutuvat Timo Lassy, Teppo Mäkynen, Antti Lötjönen ja Jukka Perko, nuoremman polven nousevat tähtiyhtyeet Mopo, OK:KO ja Alder Ego sekä kiinnostavat ulkomaiset artistit kuten Otis Sandsjö, Petter Eldh ja Jonah Parzen-Johnson.

Liikkeestämme löytyy laaja valikoima tuoreimpia ja hieman vanhempiakin We Jazz -julkaisuja. Levyt myös soivat päivittäin liikkeessämme, joten meille saa tulla vaikka vain poikkeamaan ja levyjä kuuntelemaan. Voimme ylpeästi todeta, että Kind Optical on suurella todennäköisyydellä maailman ainoa optikkoliikkeen ja levykaupan yhdistelmä.

We Jazz Facebook

We Jazz Instagram


Kommentoi