Loppuvuoden kehysuutuudet

Kehysvalikoimamme on täydentynyt syksyn mittaan useilla kehysuutuuksilla lähes joka brändin osalta. Tässä artikkelissa nostamme esiin suosikkimme loppuvuoden uutuuskehyksistä.

Syksyllä valikoimamme täydentyi kahdella täysin uudella kehysmerkillä, tanskalaisella 3D-tulostettuja ja ultrakevyitä kehyksiä valmistavalla Monoqoolilla sekä ranskalaisella nuorekkaita ja luonnollisia asetaattikehyksiä valmistavalla Peter and Maylla.

Tanskalaiset Monoqool-kehykset

Monoqoolin kehykset valmistetaan puuterimaisesta polyamidijauheesta, joka kovetetaan kerros kerrokselta nykyaikaisimpia 3D-lasertulostimia hyödyntäen useasta sadasta mikroskooppisen ohuesta kerroksesta koostuvaksi, kevyeksi, joustavaksi ja äärimmäisen kestäväksi kehyksen etuosaksi. Kehysten sangat ovat ruostumatonta kirurgin terästä. 

Monoqool-kehyksissä on myös värikkäitä vaihtoehtoja

Monoqoolin kehykset painavat kevyimmillään vain noin 4 grammaa eivätkä ne sisällä lainkaan ruuveja tai irtoavia osia, mikä tekee niistä käytännössä rikkoutumattomat. Monoqoolin valikoimasta löytyy sekä voimakkaita värejä ja erikoisia muotoja että hillitympiä malleja.

Tutustu Monoqool-kehyksiin täällä

Peter and Mayn kehykset huokuvat nuorekasta trendikkyyttä

Peter and May on kahden ranskalaisen suunnittelijan kehysbrändi, joka huokuu nuorekkuutta ja trendikkäitä muotoja. Tyylikkään kevytlinjaiset asetaattikehykset valmistetaan luonnollisesta, huippulaadukkaasta italialaisesta selluloosa-asetaatista vastuullisesti yksityisellä perheomisteisella silmälasitehtaalla Kiinassa.

Peter and May Herold Black

Meidän suosikkimalleja ovat etenkin trendikkään retrohenkiset Perle ja Sister sekä hillityn tyylikkäät Herold ja Roche.

Tutustu Peter and May -kehyksiin täällä

Peter and May Roche Danish Buffet

Ruotsalaisen Oscar Magnusonin tunnistettavan voimakkaat ja selkeälinjaiset bioasetaattikehykset saivat myös täydennystä kolmella uudella kehysmallilla: Maggie, Serge ja Dizzy.

Tutustu Oscar Magnusonin kehyksiin täällä

Oscar Magnuson Serge / Maggie

EOE:n kehysvalikoima on täydentynyt uusilla malleilla ja väreillä. Bioasetaattikehyksissä uusia malleja ovat havupuun neulasia (!) sisältävä Dorotea, huikea oversized-mallinen Ängsvide, retrohenkinen pilottikehys Vippvedel sekä pirteän nousevalinjainen Sidensjö

EOE Dorotea Fir Tree

Titaanikehyksissä uusia lisäyksiä ovat trendikkäät monikulmaiset Hornavan sekä oversized-mallinen Storavan

EOE Hössjö Cloud / Mineral

EOE He Amber

Uusia upeita värejä saivat ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyöreä Hössjö sekä jykevät bioasetaattikehykset He ja Eljest.

Tutustu EOE:n kehyksiin täällä

EOE Eljest Rust

Göttin valikoima täydentyi upean selkeälinjaisilla ja huolellisesti käsinkiillotetuilla asetaattikehyksillä. Meidän suosikkikehyksiin lukeutuu esimerkiksi pirteän pyöreä Moon.

Tutustu Göttin kehyksiin täällä

Götti Moon Transparent Grey

Dick Mobyn metallikehysten valikoima sai uuden, kiinnostavasti muotoillun pyöreän tulokkaan Essaouira, joka löytyy hillittynä valkoisen ja kullan yhdistelmänä sekä räväkämpänä punaisena.

Dick Moby Essaouira White Brushed Gold

Uusia hienoja värejä saapui myös muiden muassa malleihin Larnaca, Reykjavik ja Toulouse.

Tutustu Dick Mobyn kehyksiin täällä

Dick Moby Larnaca Antique Black

AHLEMin uutuuskehyksiä ovat palladiumista valmistetut metallikehykset La Seine, Jean Nicot ja Vaneau sekä upea asetaattikehys Tour Maubourg.

Tutustu AHLEMin kehyksiin täällä

Voit myös tilata kiinnostavia kehyksiä sovitettavaksi kotiin! Laita meille viestiä tai soita, niin hoidetaan homma.

Kaikki kehykset

Varaa aika

 


Kommentoi