Monoqool - uusi kehysmallisto esittelyssä 27.10.

Tanskalainen Monoqool on uusin lisäys vastuulliseen kehysvalikoimaamme! 

Innovatiivinen Monoqool haastaa perinteiset silmälasikehysten valmistusmenetelmät, kun se suunnitteli silmälasikehykset kokonaan uusiksi. Tavoitteena oli riisua kehyksestä kaikki ylimääräinen pois: ei ruuveja, jotka voisivat tippua, eikä juotoksia, jotka voisivat murtua.

Tanskassa 3D-tulostetut Monoqool silmälasikehykset rikkoo rajoja ohuilla ja erittäin keveillä malleillaan. Osa kehyksistä painaa vain 4 grammaa! Markkinoiden parhaat 3D-tulostimet valmistavat kehykset yli 600 kerroksesta, mikä takaa laadun ja kestävyyden. Kevyt kehys on uskomattoman miellyttävä käyttää, eikä silmälasit paina.

Kehysten kestävyys ja 3D-tuotannon olematon materiaalihävikki tekevät Monoqoolista täydellisen vastuullisen vaihtoehdon!

Mallisto tarjoaa erottuvia kehyksiä, retroa ja rohkeaa muotoilua, mutta myös tyylikkään yksinkertaista ja hillittyä. Kokeile kevyitä silmälaseja kasvoillesi ja totea, että ne istuvat huomaamatta!

Pääset tutustumaan koko Monoqool-kehysmallistoon tyylipäivässämme keskiviikkona 27.10. klo 11-18!

Tyylipäivän aikana stylisti Hanna Loutesalmi sekä Monoqoolin maahantuoja auttavat sinua täydellisten silmälasien valinnassa.

Varaa oma aikasi tyylipäivään tästä. Valitse palveluksi Kehyssovitus -> Tyylipäivä 27.10.

Tutustu liikkeemme Monoqool-valikoimaan täältä.


Kommentoi