Uusien silmälasien hankkiminen korona-aikana

Uudet virusvariantit pitkittävät koronapandemian kestoa ja toiveet paluusta normaaliin elämään saavat uuden kolauksen kerta toisensa jälkeen. Monille tämä pitkittynyt korona-aika on tarkoittanut etätöitä, kaupungilla oleilun välttelyä ja kiireettömän terveydenhuollon lykkääntymistä, mikä näkyy pahimmillaan nyt leikkausten siirtoina ja ennalta ehkäisevän terveydenhuollon laiminlyönnillä.

Monet ovat lykänneet tai ainakin kahdesti harkinneet myös näöntarkastusten ja silmälasien päivityksen ajankohtaa. Onko silmälasikaupoilla ja näöntarkastuksessa käynti turvallista? Pärjäisinkö vielä jonkin aikaa näillä naarmuuntuneilla linsseillä? Kyllähän sitä kai jotenkin vielä näkee. Ja onko niitä kehyksiä sitten kiva sovitella maskin kanssa?

Nämä ovat olleet hyvin yleisiä ajatuksia monilla silmälasien käyttäjillä etenkin pandemian alussa ja ovat sitä edelleen, sillä moni on lykännyt näöntarkastuksia ja uusien silmälasien hankintaa odotellen koronan rauhoittumista.

Nyt kun meillä on kokemusta silmälasien myymisestä ja näöntarkastuksista jo pian kahden vuoden ajan, ajattelimme koota tähän muutamia ajatuksia silmälasien hankinnasta epidemian keskellä.

Kind Opticalin yrittäjä Lauri

Turvallinen asiointi liikkeessä

Vielä vuosi sitten kivijalkaliikkeissä ja kauppakeskuksissa asiointi oli vakavan harkinnan paikka, mutta nyt rokotusten myötä ja maskien käytön yleistyttyä asiointi on turvallisempaa kuin koronan ensimmäisen vuoden aikana.

Meidän pienessä kivijalkaliikkeessämme asiointi on rauhallisempaa kuin vilkkaassa kauppakeskuksessa tai suuressa ketjumyymälässä. Meille voi aina varata yksityisen palveluajan kehyssovitukseen ja näöntutkimukseen, jolloin liike on varattu juuri sinulle.

Näöntutkimukset, silmälasien sovitus ja mitoitus hoituvat myös sujuvasti ilman pitkäkestoisia lähikontakteja. Kehysten sovittelu on sallittua ilman kasvomaskia, sillä sopivien kehysten valinta on muuten haasteellista.

Kind Opticalissa sinua palvelee ystävällisesti ja vastuullisesti yrittäjä Lauri täyden rokotesuojan, kasvomaskin ja tehostetun käsihygienian turvin.


Kehysten sovittaminen onnistuu myös kotona!

Kehysten sovittaminen kotona

Jos kaupungilla asioiminen tuntuu ahdistavalta tai on hankalaa, tarjoamme mielellämme kehyksiä myös sovitettavaksi kotiin. Kehysten kotisovitusta eivät juuri muut optikkoliikkeet tarjoa, mutta me haluamme tehdä uusien silmälasien löytämisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja tarjota erilaisia vaihtoehtoja.

Näet koko kehysvalikoiman kotisivuillamme ja voit valita muutaman kiinnostavan kehyksen, jotka lähetämme sinulle postitse kotiin sovitettavaksi. Saat sovitella kehyksiä rauhassa kotonasi ja halutessasi voit pyytää meiltä asiantuntevaa neuvoa kehysten valinnassa videopuhelun välityksellä.

Kotisovituksen ainoa kustannus sinulle on kehyspaketin palautuslähetys, joka hoituu postimerkin hinnalla. Me tarjoamme kehysten lähetyksen sovitettavaksi sekä mahdollisten valmiiden silmälasien toimituksen.

Kehysten kotisovitus on loistava ratkaisu myös siinä tapauksessa, jos asut toisella paikkakunnalla. Pääset näin tutustumaan ainutlaatuiseen ja vastuulliseen kehysvalikoimaamme ilman paikan päällä asioimista. Teemme silmälasit mielellämme paikallisen optikkoliikkeesi näöntarkastuksen perusteella. Myös useimpien silmälasilinssien mitoitus onnistuu hienosti etänä.

Etänä hankittujen silmälasien maksaminen hoituu kätevästi laskulla tai korottomalla kuuden kuukauden osamaksulla.

Jos olet harkinnut lasien hankkimista, kysy meiltä lisää kehysten kotisovituksesta tai varaa yksilöllinen palveluaikasi kehyssovitukseen ja näöntutkimukseen täältä!


Kommentoi