Varaa aika

Meiltä löydät optikkopalvelut, kun tarvitset näöntutkimuksen silmälaseja tai piilolinssejä varten. Autamme sinua myös sopivien kehysten valinnassa tai kun silmälasisi kaipaavat korjausta.

Varaa aika

Kehyssovitus

Kehyssovitus

Kehyssovitus liikkeessä

Kehyssovituksessa autamme sinua löytämään valikoimastamme kehykset, jotka parhaiten täydentävät tyyliäsi ja persoonaasi. Varaamalla ajan kehyssovitukseen voit varmistaa kiireettömän ja yksilöllisen palvelun.

Kehyssovitukseen varataan 30 minuutin aika.

Virtuaalinen kehyssovitus

Virtuaalinen kehyssovitus on uusi palvelumalli, joka on luotu nykypäivän tarpeisiin. Kehyskonsultaatio videopuhelun välityksellä sopii erityisen hyvin tilanteisiin, kun haluat kartoittaa tarjolla olevia kehysvaihtoehtoja ennen liikkeessä asioimista tai keskustella kehyksistä ja linsseistä asiantuntijan kanssa ennen lasien hankintaa.

Virtuaalisen kehyssovituksen perusteella on mahdollista sopia myös kehysten kotisovituksesta.

Virtuaaliseen kehyssovitukseen varataan 30 minuutin aika.

Näöntutkimus

Näöntutkimus

Toimivien silmälasien perusta on huolella tehty näöntutkimus. Näöntutkimuksessa kartoitetaan nykyinen näkötilanteesi, selvitetään ratkaisut mahdollisiin näköoireisiin ja määritetään uusien silmälasien voimakkuudet, joilla näkeminen on tarkkaa ja vaivatonta.

Näöntutkimuksessa varmistamme silmien taittovirheen ja näöntarkkuuden lisäksi silmien saumattoman yhteistoiminnan, mikä mahdollistaa mukavimman mahdollisen näkökokemuksen uusilla laseillasi. 

Näöntutkimuksen hinta on 30 € ja siihen varataan 30 minuutin aika.

Silmänpaineen mittaus

Silmänpaineen tasoa on hyvä seurata säännöllisesti. Huomioithan, että optikon suorittama silmänpaineen mittaus ei korvaa tarkempaa silmälääkärin suorittamaa silmien terveydentilan tutkimusta. Silmänpaineen mittauksen hinta on 10 € ja siihen varataan 10 minuutin aika.
 

Piilolinssit

Piilolinssit

Piilolinssikontrollissa määritetään tarpeisiisi parhaiten soveltuvat piilolinssit ja varmistetaan silmien etuosan kunto. Piilolinssikontrollin hinta on 20 € ja siihen varataan 20 minuutin aika.

Silmälasien hionta ja huolto

Silmälasien hionta

Kaikkien silmälasilinssien reunahionta eli viimeistely kehykseen istuvaksi tehdään omassa pajassamme. Reunahionta liikkeessä mahdollistaa nopean ja ympäristöystävällisemmän toimituksen, kun kehyksiä ei tarvitse lähettää tehtaalle hiontaa varten. Esimerkiksi yksiteholinssit valmistuvat nopeimmillaan muutamassa päivässä. 

Vaihdamme mielellämme linssit myös vanhoihin kehyksiisi. Linssien vaihto onnistuu laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin kehyksiin materiaalista riippumatta. Uusien linssien saavuttua varaamme ajan hiontaa varten, joten sinun ei tarvitse selviytyä ilman silmälasejasi.

Silmälasien huolto

Vääntyneet tai huonosti istuvat kehykset, puuttuvat nenätyynyt tai ruuvit, perusteellista puhdistusta kaipaavat lasit. Kun silmälasisi vaativat huoltoa tai korjausta, me autamme. 

Nenätyynyt alkaen 10 € / pari, ruuvit 5 € / kpl. Muut huolto- ja korjaustyöt hinnoitellaan tapauskohtaisesti.