See Me Again - uudenlainen second hand -silmälasimallisto

Jos vaatteita ja huonekaluja ostetaan käytettynä, miksei myös silmälaseja? Tästä ajatuksesta syntyi See Me Again, second hand -silmälasimallistomme. Käytetyistä silmälaseista valikoitu kokoelma tarjoaa uudenlaisen tavan löytää kehykset, luontoa ja kukkaroa liikaa kuormittamatta.

Tutustu mallistoon ja tee parempi valinta tyylin ja ekologisuuden ehdoilla.

Uusia silmälaseja ostettaessa käytöstä poistuneet lasit jäävät herkästi pölyttymään pöytälaatikkoon tai päätyvät lopulta siivouksen päätteeksi roskakoriin. Vaikka vanhat silmälasit saattaisivat tuntua itselle turhilta, ne voivat olla jollekin kaivattu löytö.

See Me Again -malliston avulla voit lahjoittaa ylimääräiset kehyksesi uudelleen löydettäväksi tai hankkia itsellesi uudet edellisten tilalle tai kaveriksi. Valikoimaan poimitut tuotteet ovat omiaan erityisesti, jos haluat leikitellä eri tyyleillä, etsiä toista paria vanhojen rinnalle tai löytää uudet lasit lukuhetkiisi. 

Kierrättämisen lisäksi haluamme vaikuttaa elinympäristöömme myös hyväntekeväisyyden keinoin. Kaikkien myyntiin lahjoitettujen kehysten tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä John Nurmisen säätiölle, jonka tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville erilaisten hankkeiden ja kulttuuritekojen kautta.

Lue lisää John Nurmisen säätiön toiminnasta tästä.

Pöytälaatikosta uudelleen löydetyksi - näin mallisto toimii

1. Vanhat lasit kiertoon

Haluatko käyttämättömät silmälasisi uudelleen löydetyiksi? Lahjoita vanhat lasit poikkeamalla liikkeessämme tai vaikka postitse. Mikä vain sinulle parhaiten sopii!

2. Lauri laittaa lasit kuntoon

Tarkistamme kehysten kunnon ja huollamme ne uudelleenkäytettävään kuntoon. Jos kehykset ovat huonokuntoiset, lähetämme ne eteenpäin kierrätettäväksi silmälasivalmistajille, jotka hyödyntävät kierrätettyjä materiaaleja uusien kehysten valmistamisessa. Kehyksesi saavat joka tapauksessa uuden elämän, olivat ne kunnossa tai eivät!

3.

Kehysten tuotto Itämeren suojeluun

Lahjoitetut, käyttökuntoiset kehykset valikoituvat Kind Opticalin See Me Again -mallistoon. Kehysten hinta on alkaen 10 euroa, riippuen niiden kunnosta, laadusta ja tehdyistä huoltotoimenpiteistä. Kehysten tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä John Nurmisen säätiölle.

4.

Unohdetuista löydetyiksi

Aiemmin unohdettu, nyt uudelleen löydetty! Voit nauttia kierrätetyistä laseista ympäristön ehdoilla. Kaikkien silmälasilinssien reunahionta tehdään omassa pajassamme ja yksiteholinssit valmistuvat nopeimmillaan muutamassa päivässä.

See Me Again Logo

Mielestämme vastuullisten valintojen tekemisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Pääset tutustumaan See Me Again -mallistoon ja muihin tuotteisiimme liikkeessämme.